amok i fiskedisken

I går var det super billig med skalldyr på jobben, noe som i grunn passa meg perfekt. Siden jeg i helgen snakket om at jeg ville prøve blåskjell og kamskjell. Og siden jeg så Hellstrøm lage fiskesuppe på tv og hadde lyst å prøve på det samme. hehe 

 Så til middag i går ble det reker.

Og kveldsmat, ble det kamskjell.. Fint skal det være på en mandag!




Og til middag i dag ble det fiskegryte ala Hellstrøm. 
Oppskriften finner du her.

Blåskjell som skulle dampes sammen med..

løk og..

..hvitløk og..

..timian.

Blåskjellene ferdig dampet.

Og her er de ferdig renset.

Og det ferdig resultatet pynta med...


...Persille!





1 kommentar:

  1. *vann i munnen*
    Det så helt nydelig ut!

    Fabelaktig tirsdagskveld til deg!
    Klem

    SvarSlett