Svinebiffsalat

Kommer med nok en liten matoppskrift. Har vært hjemme hos mamma og pappa igjen da vettu, og da er det alltid moro med innslaget "Kjersti lager ting hun aldri har lagd før". =)
I dag har jeg prøvd meg på salat med svinebiff.. Og det ble utmerket! =)

Svinebiffsalat

(bilde og oppskrift hentet fra matprat.no)

Dette trenger du (4 posjoner):
  • 600g svinebiff
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pakke cherrytomater
  • 2 pakke aspargestopper eller miniasparges
  • 1 pakke sukkererter
  • 2 stk avokado
  • 240g fetaost
  • 1 stk rødløk
  • 4 ts salt til kokevann

Sånn gjør du:
  1. Skjær kjøttet i tynne strimler, om det ikke allerede er strimlet. Salt og pepre kjøttet.
  2. Vask grønnsakene, og del tomatene i to. Kok opp vann og ha i salt. Ha opp asparges og sukkererter og la de koke i 2-3 min. og avkjøl raskt i kaldt vann.
  3. Skjær fetaosten i terninger og løken i skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen, ta av skallet og del opp i passe biter.
  4. Stek kjøttet på god varme.
  5. Fordel alt sammen pent utover på tallerkenene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar