Avokadosalat med svin
Dette trenger du til en porsjon:
1. Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.
2. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
3. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.
En knall god salat, hvis du liker grønt da! ;) Ikke er det dyrt å lage heller, sånn i tilfelle du er en fattig student slik som meg! ;)
- 150 g renskåret svinekjøtt i strimler
- 1 ss olje til steking
- ¼ ts salt
- 0,13 ts pepper
- ¼ stk hode issalat
- ¼ pk ruccula
- ½ stk rødløk i tynne skiver
- ½ stk avocado i tynne båter
- ½ ts sitronsaft
- ¼ dl pinjekjerner
1. Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.
2. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
3. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.
En knall god salat, hvis du liker grønt da! ;) Ikke er det dyrt å lage heller, sånn i tilfelle du er en fattig student slik som meg! ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar