(bilde og oppskrift hentet fra greteroede.no)
Avokadosalat
Du trenger:
300 g Strimlet svinekjøtt
1/2 ss Olivenolje
1/2 ts Salt
1/2 ts Pepper
1/2 stk Isbergsalat
150 g Ruccolasalat
1 stk Rødløk
1 stk Avokado
1 ts Sitronsaft
2 ss Pinjekjerner
Sånn gjør du:
Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje.
Dryss over salt og pepper.
Skjær løken i tynne skiver.
Skyll salaten og skjær den i strimler.
Ruccola kan brukes som den er eller i biter.
Legg salaten i en bolle sammen med løkskivene.
Skjær avokado i båter og dynk de med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får en gyllen farge.
Dryss pinjekjernene over salaten rett før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar