Tirsdagsmiddag

(bilde og oppskrift hentet fra greteroede.no)

Avokadosalat

Du trenger: 

300 g Strimlet svinekjøtt
1/2 ss Olivenolje
1/2 ts Salt
1/2 ts Pepper
1/2 stk Isbergsalat
150 g Ruccolasalat
1 stk Rødløk
1 stk Avokado
1 ts Sitronsaft
2 ss Pinjekjerner

Sånn gjør du:

Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. 
Dryss over salt og pepper.
Skjær løken i tynne skiver. 
Skyll salaten og skjær den i strimler.
Ruccola kan brukes som den er eller i biter. 
Legg salaten i en bolle sammen med løkskivene. 
Skjær avokado i båter og dynk de med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får en gyllen farge.


Dryss pinjekjernene over salaten rett før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar