Helg på Sjoa

I helga har noen fra Meny Lørenskog sammen med flere fra andre Meny butikker vært på Sjoa!
Det har vært en fartsfylt helg kan man si!
På fredag etter jobb slang jeg og Kathrine oss i bilen og kjørte oppover, resten av gjengen kjørte buss oppover. Da vi var fremme skulle vi sjekke inn på rommene vi plutselig hadde fått utdelt. Meningen fra starten var at vi skulle sove i lavvo, så etter å ha sett rommet vi skulle ha bestemte fem oss oss for å legge oss ut i lavvo likevel. Der fyra vi opp på bålet, og knerta noen øl og skravla masse! Klokka ble brått halv fem før vi fikk lagt oss.
Bare med noen timer på øyet var det klart for frokost før vi skulle ut og prøve oss på rafting!
Under raftingen havnet jeg to ganger i elva, takk og lov for våtdrakt, for vannet var friskt! Hehe MEN rafting er absolutt noe å anbefale!! Det var super moro!!! Etter raftingen var det lunsj, workshop, middag, også endte vi opp rundt bålet igjen. Soveposen ble funnet frem ganske mye tidligere på lørdag enn fredag. For stort sett alle var utkjørt etter lite søvn og mye action!
Søndag, i dag, startet med frokost klokka 9, før vi pakket sammen alle tingene vår og pakket bilen. For så å bli tatt ganske på senga av Anne Marte som fikk oss til å løpe rundt en fotballbane og kjørte på med en straffetkonkurranse som vi virkelig skulle bli varme av. Etter det var det 5 kamp på programmet, vi skøyt med pil og bue, luftpistol, blåste piler i en blowgun og kastet øks, siste øvelsen som var noe med sprettert rakk vi ikke gjennomføre før vi måtte spise lunsj før buss kom å hentet folket!
Turen hjem gikk greit, kjørte uten stopp, ville bare hjem, å få tatt en laaang varm dusj og slengt meg på sofaen!

Så nå ligger jeg på sofaen etter en lang varm dusj, med fyr i peisen, og verdens beste kjæreste masserer føttene min! Deilig å være hjemme igjen! Men har hatt en utrolig flott helg med mye fart og moro!! Angrer ikke nå på at jeg ble med! :-) :-)

Håper alle har hatt en super helg!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar